sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Mustikkakukko


250g voita

1dl sokeria

4dl ruisjauhoja

1dl ohrajauhoja

1tl leivinjauhetta

1l mustikoita

(1rkl perunajauhoja)

1dl sokeria


Sekoita pehmeä rasva ja sokeri keskenään. Lisää ruisjauhot ja ohrajauhot, joiden joukkoon on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele noin 2/3 taikinasta korkeareunaisen uunivuoan pohjalle ja reunoille
Lisää tuoreet tai jäiset mustikat (lisää jäisiin mustikoihin perunajauho). Ripottele mustikoiden pinnalle sokeri. Peitä mustikat lopulla taikinalla
Paista 200 asteessa noin tunti. Tarjoa jäätelön, vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa

Aijaijai että on hyvää!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti